Donateurs

Word donateur
Alleen met steun van onze donateurs kunnen wij Hospice het Sluishuis in Weesp realiseren. Geef via de donatieknop of via bankrekening NL02ABNA 0116085274 t.n.v. Stichting Hospice het Sluishuis Weesp. Wij zijn door de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als u wilt nalaten of schenken, dan zijn wij als ANBI vrijgesteld van belastingen over schenkingen en erfenissen. Alles wat u aan ons geeft, komt daadwerkelijk ten goede aan Hospice het Sluishuis Weesp. Als u giften of een schenking geeft, dan zijn deze binnen bepaalde regels ook aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Overweegt u een gift of een schenking? Neem contact op via geven@hospiceweesp.nl. Wij zijn dankbaar voor iedere bijdrage. 

Inzamelactie
Het opzetten van een inzamelactie is eenvoudig en impactvol. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, sportevenement, of gewoon omdat u wilt helpen – elke euro die u inzamelt, draagt bij aan de realisatie van ons hospice in Weesp. Samen kunnen we een warme en liefdevolle omgeving creëren voor degenen die dit het meest nodig hebben. Start vandaag nog uw inzamelactie en maak een verschil in het leven van anderen. Want samen zijn we de kracht van zorg en medeleven. Neem contact op via geven@hospiceweesp.nl, dan kunnen we samen kijken hoe we uw inzamelactie kunnen ondersteunen.

Geven als bedrijf
Overweegt u om de totstandkoming van ons hospice in Weesp te steunen vanuit uw bedrijf of organisatie? Wilt u een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en impact maken met uw steun? We verwelkomen de hulp van bedrijven met open armen! Ontdek de verschillende mogelijkheden waarop u en uw collega’s een verschil kunnen maken. We zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de concrete resultaten die we samen bereiken. Laten we samen ontdekken hoe jouw bedrijf ons hospice in Weesp kan ondersteunen; stuur ons een bericht via geven@hospiceweesp.nl

Scroll naar boven